A mannol csodálatosságáról

A férjem első mondata az volt, amikor kiderült a várandósságom, hogy ha nem Mannolnak nevezzük a gyereket a kedvenc motorolaja után, akkor inkább vetessük el. Éppen Olaszországban nyaraltunk, amikor rosszul lettem, rám tört az ellenállhatatlan és pompás hányinger: ott vettünk tesztet is, és a férjem örömkönnyekben tört ki a pozitív teszt láttán, majd közölte a fentebb említett mondatot.

A mannol olajjal az olajwebshop.hu oldalán találkozott először, amikor szükségünk volt az autóhoz egy kis újításra. Új kocsit vett, és úgy érezte, sokkal jobb minőségű motorolajra kell váltania, hogy rendesen karban tudja tartani a gépjárművét. Folyton erről a motorolajról beszélt ezen túl, kicsit úgy éreztem, átveszi a helyemet is, annyira szerette. Azt mondta, ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele, na meg persze az autóval.

Még a karácsonyi ebédnél is a mannolról volt szó, hogy mennyiben elképesztő és mennyi előnnyel jár. Az olajwebshop.hu oldaláról aztán még több terméket is vásárolt, fagyálló folyadékot meg ilyesmiket, minden a kocsihoz való holmit innen szerzett be. Aztán később persze én is rájöttem, hogy mennyit jelent a mannol minőségének jelentősége…

Amikor elérkezett a szülés ideje, és a fájások szétfeszítettek belülről, János kiállt a kocsimmal, hogy bevigyen a kórházba… ugyanakkor nem sikerült elindulni, a kocsiból elfogyott a lendület – mint később kiderült, a motorolaj miatt döcögött a dolog. János gyorsan áttett a saját autójába, és már robogtunk is a kórházba. Érezhető volt a különbség a két jármű között, az enyém szakadozott volt, mint egy beteg ember szívverése, János kocsija viszont szinte suhant, magáévá téve az utat, megmentve engem meg a babát is… ugyanis a kis Mannol nyakára csavarodott a köldökzsinór, és ha kicsivel később érünk be, talán tragédia történik.

Ekkor jöttem rá a részletek fontosságára. A mannol nevű motorolaj megmentett minket, csak néhány percen múlt, és ha férjem, János nem az olajwebshop.hu oldaláról rendelt olajat használja, lehet nagyon szörnyű következményekkel járt volna a döntés.

Szóval eldöntöttük, ha a kisfiunk elég ésszel rendelkezik majd, hogy felfogja, mégis mit jelent az élet, elmagyarázzuk majd neki, hogy a sajátját és az anyukájáét a mannolnak köszönheti. Apu megtanítja majd a motorolaj fontosságára, és arra, hogy mindig adni kell az apróságokra, sosem szabad lebecsülni az erejüket.

Én is bocsánatot kértem Jánostól, amiért nem hittem az ízlésében és értékítéletében a termékkel kapcsolatban: azóta prófétaként hirdetem én is az igét. A Bibliában Jézus, az autók univerzumában a mannol az üdvösség elhozója és hordozója. Nagyon megkönnyebbültem, hogy az életem részévé vált ez a tudás, bár 30 évet kellett várnom rá, van, amit sosem késő megtanulni.

Azóta is hálásak vagyunk a mannolnak, a kisfiunkat pedig ígéretünkhöz híven, ahhoz mérten neveljük. Reméljük minél több emberhez eljut az olajwebshop.hu oldala is, ahol a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron kapható ez a remek termék.