Flottakezelés könnyen és érthetően

Egy kezdő pizzériánk megnyitása utána vettünk több autót is, melyek segítik majd a munkánkat. Tekintve, hogy imádunk mindent, ami olasz, így olasz autókat vettünk. A családommal kezdtük el ezt a vállalkozást, de igazából már egyszer működött, csak pár évre leállt az üzem egy családi tragédia miatt, viszont most úgy érezzük, hogy újra erőre kaptunk és biztosan menni fog.

Első körben az autók tekintetében flottakezelésre volt szükségünk.

Kellett találnunk egy flottakezeléssel foglalkozó céget. Egy családbarát segített nekünk. Arnold elmesélte, hogy az ő cége is a flottakezeles.hu-val szokta intéztetni ezeket a dolgait, legyen az tartós bérlet, vagy bármi más.

Kérdeztük, hogy a hozzáállásuk milyen, és mondták, hogy nagyon készségesen segítenek bármi ilyen dologban, ami flottakezeléssel kapcsolatos. Tőlem elég távol áll ez a téma, így kell is a szakmai segítségnyújtás a számunkra, mert különben sokkal drágább lenne minden. A flottakezeles.hu nevű weboldalt átolvasva azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó helyen járunk és gyümölcsöző lesz a velük folytatott együttműködés, akár még hosszú távon is gondolkoznánk velük, ha tényleg beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Egyébként ez az olasz iránti szeretet akkor alakult ki a családunkban, amikor körülbelül 15 éve Olaszországban nyaraltunk. Minden tetszett nekünk. Az ételek, az italok, az épületek, az autók, a magas vérmérsékletűk, minden!